Glume şi voie bună la Cotroceni. Iohannis: Felicitări pentru formalizarea coaliţiei

  • Preşedintele Klaus Iohannis i-a felicitat pe liderii PNL, USR PLUS şi UDMR pentru formalizarea coaliţiei.
  • La consultări participă şi Florin Cîţu, propus de cele trei formaţiuni pentru a fi desemnat să formeze noul Executiv.
1353 afișări
Imaginea articolului Glume şi voie bună la Cotroceni. Iohannis: Felicitări pentru formalizarea coaliţiei

Iohannis: Felicitări pentru formalizarea coaliţiei

Preşedintele Klaus Iohannis i-a felicitat pe liderii coaliţiei care au mers la Palatul Cotroceni pentru a-l propune pe Florin Cîţu premier.

„Felicitări pentru formalizarea coaliţiei. Felicitări pentru viteza cu care aţi reuşit să promovaţi demersurile în Parlament. Recunosc că este prima dată când văd un Parlament constituit şi cu conducerile alese într-o zi şi un pic, ceea ce este...”, a spus Iohannis, care a fost întrerupt de preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, care a ţinut să precizeze că a fost vorba de o zi „şi un pic de noapte”.

Iohannis a fost amuzat de situaţie şi a replicat: „Excelent”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici