Gorghiu: Bădulescu nu este singurul lider PSD care a minţit despre protestul din 10 august

Senatorul PNL Alina Gorghiu a declarat, joi, la Timişoara, că nu crede că viceprimarul Capitalei,Aurelian Bădulescu,a fost singurul care a minţit în legătură cu protestul din 10 august, fiind convinsă că se va dovedi că Liviu Dragnea a încurajat jandarmeria să aibă un comportament “disproporţionat”.

144 afișări
Imaginea articolului Gorghiu: Bădulescu nu este singurul lider PSD care a minţit despre protestul din 10 august

Gorghiu: Bădulescu nu este singurul lider PSD care a minţit despre protestul din 10 august

Alina Gorghiu, fost preşedinte al PNL, a afirmat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă organizată la Timişoara, că PSD se află în “colaps”, iar din cauza lui Liviu Dragnea, toţi liderii partidului fac “gesturi disperate”.

“Din punctul meu de vedere, este fără putere de tăgadă un partid aflat la putere în colaps, vorbesc despre un PSD în colaps. Din cauza lui Dragnea, cam toţi liderii acestui partid fac gesturi disperate pe toate fronturile. În acest moment, avem o scenă politică foarte bine conturată, cu doar câteva luni înainte de alegerile europarlamentare. Vorbim de un preşedinte al României care este personajul care s-a opus cu succes şi cu maximă eficienţă aproape tuturor demersurilor pe care PSD le-a iniţiat în materie de stat de drept, în materie de fiscalitate, în privinţa modificărilor din sistemul de apărare, şi avem un PSD care în acest moment se află într-o criză puternică. Nu doar de imagine, pentru că nu criza de imagine mă interesează, ci este într-o criză internă foarte puternică. Iar după mazilirea grupării Stănescu - Neaşcu – Firea - Tudose, astăzi în PSD se intră în etapa scapă cine poate”, a precizat Alina Gorghiu.

Senatorul liberal a mai declarat că nu crede că doar viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, ar fi singurul lider PSD care a minţit cu privire la protestul din 10 august.

“Sunt absolut convinsă că vor urma şi alte plecări din acest partid aflat la guvernare şi vă rog să fiţi atenţi la un război pe care-l vedeţi în plină desfăşurare, războiul Dragnea - Firea, care a intrat în linie dreaptă, iar ieri fiind exclus din PSD viceprimarul Capitalei, care, după părerea mea, va schimba prin declaraţiile pe care le-a făcut deja de ieri soarta dosarului de la Parchet în privinţa anchetei protestelor din 10 august. Nu cred că este singurul lider PSD care a minţit prin declaraţiile de la Parchet pentru a-l proteja pe Dragnea şi cred că la finalul audierilor în acest dosar se va putea spune foarte limpede că domnul Dragnea, liderul PSD, a fost cel care a încurajat jandarmeria să aibă acest comportament total disproporţionat vizavi de cetăţenii care protestau paşnic”, a afirmat Alina Gorghiu.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a declarat, miercuri seara, într-o intervenţie telefonică, că a minţit la Parchet atunci când a fost chemat şi audiat în ancheta privind violenţele de la protestul de pe 10 august.

Viceprimarul Capitalei a precizat că a fost nevoit să depună mărturie mincinoasă la Parchet pentru binele patidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici