Gorghiu: Completăm Memorandumul inclusiv cu Penitenciarul de la Craiova

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, spune că va completa memorandumul adoptat în Guvern cu Penitenciarul Craiova. Lia Olguţa Vasilescu a cerut relocarea penitenciarului în afara localităţii.

138 afișări
Imaginea articolului Gorghiu: Completăm Memorandumul inclusiv cu Penitenciarul de la Craiova

Gorgiu: Completăm Memorandumul inclusiv cu Penitenciarul de la Craiova

„Am discutat la nivelul Guvernului şi cu doamna primar, vom completa Memorandumul pe care l-am introdus în Guvern referitor la relocarea penitenciarelor din zona critică a oraşelor, din zona zero, în afara acestor oraşe. E un proces care va dura, pentru că acest Memorandum înseamnă demararea procedurilor şi comunicării cu toate autorităţile publice judeţene locale, astfel încât să identificăm spaţii în afara oraşelor, terenuri potrivite unde să putem să mutăm penitenciarele din centru. Răspunsul este da, am vorbit cu doamna primar şi suntem de acord să completăm Memorandumul inclusiv cu Penitenciarul de la Craiova”, spune Alina Gorghiu.

Declaraţia ministrului Justiţiei vine după ce Lia Olguţa Vasilescu a cerut printr-o adresă Guvernului relocarea Penitenciarului de Maximă Securitate Craiova în afara oraşului.

„Se află în zonă centrală, fiind înconjurat de case, blocuri, un colegiu şi chiar şi o grădiniţă”, spune primarul Craiovei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici