Gorghiu: Cu Dragnea, Ponta, Tăriceanu, vom deveni un Hexi Pharma. Ei vor suspendarea preşedintelui

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a susţinut marţi că triada Dragnea-Ponta-Tăriceanu va transforma România într-un ''Hexi Pharma la nivel naţional'' dacă va reuşi să îşi ducă la îndeplinire planurile-demiterea Guvernului, suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis şi ''diluarea'' luptei anticorupţie.

2076 afișări
Imaginea articolului Gorghiu: Cu Dragnea, Ponta, Tăriceanu, vom deveni un Hexi Pharma. Ei vor suspendarea preşedintelui

Gorghiu: Cu Dragnea, Ponta, Tăriceanu, vom deveni un Hexi Pharma. Ei vor suspendarea preşedintelui

Ea a afirmat în faţa liberalilor prezenţi la evenimentul de sărbătorire a 141 de ani de la înfiiţarea PNL că miza electorală a lui 2016 este lupta între integritate şi ''abuz, corupţie, ticăloşie''.

''Ticăloşia are nume: Dragnea, Ponta, Tăriceanu'', a acuzat Gorghiu, adăugând că îi pare rău să includă un fost preşedinte PNL pe această listă la un moment aniversar.

Ea a spus că ''triada'' încearcă ''să genereze cea mai profundă criză politică'' prin care ar putea trece România, în planurile lor înainte de parlamentare figurând demiterea Guvernului, înscăunarea lui Victor Ponta ca preşedinte al Camerei Deputaţilor, o eventuală suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis, o ofensivă antijustiţie.

''Această triadă nu se va împiedica de nimic pentru a pune în practică această restauraţie a statului ticălos. (...) România va deveni un Hexi Pharma la nivel naţional, lupta anticorupţie se va dilua pas cu pas. Miza PNL este să-i oprească pentru că timpul politic nu mai are răbdare cu aceşti oameni'', a subliniat copreşedintele PNL, insistând că ''orice vot dat în afara PNL este pentru PSD''.

''Un partid cu vechimea noastră nu poate fi decât bun. Suntem garantaţi de istorie'', a fost de părere Gorghiu.

Ea şi-a încheiat discursul cu încurajări pentru Cătălin Predoiu, argumentând că niciunul dintre contracandidaţii săi nu a mai condus cu succes vreo instituţie publică şi că ''ar fi mâncaţi la prima cafea de dimineaţă de funcţionarii din Primărie''.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici