Gorghiu, despre aderarea la Spaţiul Schengen: PNL a contribuit la acest proces

PNL a contribuit la acest proces, spune vicepreşedintele PNL Alina Gorghiu despre aderarea României la Spaţiul Schengen. „Ne-am fi dorit ca aderarea la Sptaţiul Schengen să aibă loc cu toate frontierele simultan”, adaugă ea.

98 afișări
Imaginea articolului Gorghiu, despre aderarea la Spaţiul Schengen: PNL a contribuit la acest proces

Gorghiu, despre aderarea la Spaţiul Schengen: PNL a contribuit la acest proces


„Începând cu ziua de 31 martie, România o să fie adusă în Spaţiul Schengen cu frontierele aeriene şi maritime. Acest eveniment al TNL în care explicăm despre avantajele României la UE, pică exact la momentul potrivit. Europa va fi si mai aproape de noi, România o să fie şi mai europeană. Un avantaj mare pentru economia noastră şi o simplificare a vieţii multora dintre noi. România este foarte bine pregătită pentru acest moment. România era foarte bine pregătită cu mult timp înainte pentru acest moment. Aşa cum ştiţi, PNL a contribuit la acest proces, a fost un efort comun făcut de preşedintele României, un partener constant politic al PNL, un efort al Guvernului Ciucă şi al acestui Guvern din car face parte, cu implicarea miniştrilor liberali şi europarlamentarii PNL, un rol important îl are Siegfried Mureşan”, spune Alina Gorghiu.ţ

Ea afirmă că multe ţări au intrat în Schengen, inclusiv Austria.

„Ne-am fi dorit ca aderarea la Sptaţiul Schengen să aibă loc cu toate frontierele simultan. Însă multe ţări până acum, chiar şi Austria, a aderat etapizat. Organizarea la Bucureşti a Congresului PPE a fost un moment foatrte important , la acel Congres, PNL a reuşit să includă în manifestul PPE de la Bucureşti un angajament explicit ca aderarea completă a României se se realizeze cât se poate de repede”, încheie Gorghiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici