Gorghiu, despre candidatura Cristinei Pocora: PNL a reparat greşeala de a nu fi desemnat o femeie

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, joi, că prin susţinerea candidaturii Cristinei Pocora la Primăria Sectorului 3, PNL a reparat greşeala de a nu fi găsit încă de la începutul desemnării competitorilor pentru primăriile de sectoare un candidat femeie.

577 afișări
Imaginea articolului Gorghiu, despre candidatura Cristinei Pocora: PNL a reparat greşeala de a nu fi desemnat o femeie

Gorghiu, despre candidatura Cristinei Pocora: PNL a reparat greşeala de a nu fi desemnat o femeie (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Arhiva Mediafax Foto)

"Eu sunt astăzi extrem de mulţumită şi pot să recunosc în faţa dumneavoastră că astăzi am reparat o greşeală. Am reparat greşeala de a nu fi găsit încă de la începutul desemnării de candidaturi la sectoare un candidat femeie. Este o greşeală pe care toţi ne-o asumăm. Mă bucură candidatura Cristinei Pocora nu doar pentru că este un om foarte bătăios şi aplicat, este un om foarte priceput şi când îşi asumă o misiune o duce până la capăt şi ar trebui să îi fie frică lui Robert Negoiţă de această contracandidatură", a declarat copreşedintele PNL Alina Gorghiu.

Alina Gorghiu a afirmat că lista candidatilor susţinuti de PNL pentru alegerile locale din Bucureşti este cea finală.

"Nu am ezitări să vă spun că PNL când are decizii sau îşi asumă candidaturi care se dovedesc pe parcurs că nu sunt cele mai bune, nu insistă în greşeală. (...) Astăzi ne aflăm în faţa unor variante finale de candidatură atât la Bucureşti, cât şi la Sectorul 3", a mai spus Gorghiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici