Gorghiu, despre discuţiile cu Dacian Cioloş: Mingea este în terenul său acum

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat marţi că potrivit unui sondaj comandat de PNL, electoratul vede ''o foarte mare compatibilitate între PNL şi premierul Dacian Cioloş'', afirmând că mingea este în terenul actualului şef al Executivului.

591 afișări
Imaginea articolului Gorghiu, despre discuţiile cu Dacian Cioloş: Mingea este în terenul său acum

Gorghiu, despre discuţiile cu Dacian Cioloş: Mingea este în terenul său acum

''Percepţia publicului (potrivit sondajului comandat de PNL-n.r.) este următoarea: partidul care susţine cel mai puternic cabinetul Cioloş este PNL. De asemenea, electoratul vede o foarte mare compatibilitate între PNL şi premierul Dacian Cioloş pe care şi l-ar dori în continuare prim-ministru'', a afirmat preşedintele PNL, întrebată în ce stadiu sunt discuţiile cu Dacian Cioloş, în contextul declaraţiei lui Iohannis.

Alina Gorghiu a mai spus că ''mingea este în terenul lui Dacian Cioloş acum''.

Întrebat dacă au mai fost discuţii pentru ca PNL să preia în programul său de guvernare politici ale Guvenului Cioloş aşa cum a afirmat, Gorghiu a susţinut că ''discuţii tehnice există''.

''Eu nu pot să forţez mâna nimănui, nici nu îmi doresc acest lucru. Fiecare decide pentru sine şi decide şi momentul în care este cazul să comunice ceva public'', a adăugat ea.

Potrivit unui sondaj 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici