Gorghiu, despre macheta cu Superman care plonjează în cap: Un îndemn clar la violenţă

Vicepreşedintele PNL Alina Gorghiu afirmă că macheta cu Superman care plonjează în cap reprezintă „un îndemn clar la violenţă”: „Bucuria nebunilor va fi azi în plen…dar mai ales după”.

1740 afișări
Imaginea articolului Gorghiu, despre macheta cu Superman care plonjează în cap: Un îndemn clar la violenţă

„Recuzita PSD la plenul de azi. Balta de sânge e o invitaţie, un îndemn clar la violenţă. Apropo de apropierea dintre PSD şi AUR. Bucuria nebunilor va fi azi în plen…dar mai ales după”, a scris pe Facebook Alina Gorghiu, vicepreşedinte al PNL.

Reacţia Alinei Gorghiu vine după ce social-democraţii au adus în faţa sălii plenului Parlamentului o machetă cu Superman, care pare că plonjează în cap.

Eurodeputatul PSD Dragoş Benea susţine că „superman Cîţu” îşi va încheia marţi „croaziera bezmetică în care a dus România, urmând să aterizeze forţat”.

Parlamentul dezbate şi votează marţi moţiunea de cenzură depusă de PSD.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici