Gorghiu, despre mitingul din Parcul Izvor: Vor fi 10.000 oameni, bucureşteni şi parlamentari liberali

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, că la mitingul organizat în Parcul Izvor cu ocazia moţiunii de cenzură vor participa 10.000 de oameni, arătând că vor fi prezenţi toţi parlamentarii partidului, vor fi discursuri, "ca la o moţiune de cenzură în stradă".

570 afișări
Imaginea articolului Gorghiu, despre mitingul din Parcul Izvor: Vor fi 10.000 oameni, bucureşteni şi parlamentari liberali

Alina Gorghiu (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

"Noi o să fim aproximativ 10.000 de oameni, nu o să avem capacitatea nici să numărăm la personal, dar înţeleg că vor veni şi din Bucureşti oameni interesaţi să susţină protestul nostru, vom vedea care va fi numărul final. Important este, dacă 100 de oameni protestează pentru ceva, să fie luaţi în seamă şi protestul lor, în opinia PNL, contează", a spus Gorghiu.

Ea a adăugat că vor fi prezenţi la miting toţi parlamentarii partidului, până la ora 10.00, când vor merge la Parlament pentru dezbaterea în plen a moţiunii.

"Toţi parlamentarii vor fi alături de noi la protest până la ora 10.00, când vom intra în Parlament pentru moţiune, dar vor fi lideri ai PNL din toată ţara, vor fi discursuri, luări de cuvânt în Parcul Izvor, va fi o moţiune de cenzură făcută în stradă. Nu vor fi invitaţi în lojă la Parlament", a adăugat Gorghiu.

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a spus că este convins că la miting toţi colegii săi vor manifesta paşnic.

Liderul grupului PNL din Camera Deputaţilor, Eugen Nicolăescu, a citit, miercuri, în plenul Parlamentului, textul moţiunii de cenzură a liberalilor, intitulată "Alege între România şi Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta".

Moţiunea de cenzură, semnată de 183 de parlamentari, va fi dezbătut şi votat, marţi, 29 septembrie, începând cu ora 10.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici