Gorghiu: Îmi doresc să fiu liderul unui partid care face opoziţie mult mai combativ

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu spune că şi-ar dori să fie liderul unui partid care face opoziţie mult mai combativ, dar nu cu "isterie" şi "limbaj agresiv", şi ar vrea ca liberalii să taxeze la nivel de administraţie publică centrală şi locală "toate abuzurile şi toxicităţile Guvernului Ponta".

77 afișări
Imaginea articolului Gorghiu: Îmi doresc să fiu liderul unui partid care face opoziţie mult mai combativ

Gorghiu: Îmi doresc să fiu liderul unui partid care face opoziţie mult mai combativ (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Alina Gorghiu a spus, duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la Alba Iulia, că au fost momente în care şi-ar fi dorit ca liberalii să fie mai combativi ca opoziţie, dar şi momente în care ar putea să îşi reproşeze că nu a făcut suficient de mult astfel încât lucrurile să fie mai de impact, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Ce pot să vă garantez este că noi nu vom spune despre noi, cum spune domnul Ponta, că nu greşim niciodată, că suntem deştepţi şi frumoşi de dimineaţa până seara. Noi recunoaştem când sunt lucruri insuficient făcute bine, o să recunoaştem când avem sincope în comunicare. Vă spun că îmi doresc să fiu liderul unui partid care face opoziţie mult mai combativ şi la nivel central, şi la nivel parlamentar, şi la nivelul filialelor judeţene. Mi-aş dori să taxăm la nivel de administraţie publică centrală şi locală toate abuzurile şi toxicităţile Guvernului Ponta", a afirmat Gorghiu.

Copreşedintele PNL a adăugat că partidul mai are încă de lucrat la această combativitate, precizând că îşi doreşte să fie una argumentată, şi nu cu "isterie" şi cu "un limbaj agresiv".

"Avem încă de lucrat la această combativitate, dar să ştiţi că nu mi-aş dori să fie genul acela de combativitate cu isterie şi cu un limbaj agresiv şi de prost gust, de multe ori practicat de PSD, ci mi-aş dori acea combativitate argumentată", a spus Gorghiu.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a participat, duminică, la Alba Iulia, la o serie de acţiuni care au încheiat manifestările organizate la nivel naţional pentru a marca împlinirea a 140 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Liberal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici