Gorghiu: L-am informat pe preşedinte care este opţiunea noastră de candidatură la Bucureşti. Această "greşeală fericită" am mai facut-o şi la prezidenţiale

Preşedintele Klaus Iohannis a fost informat de liderii PNL în legătură cu noul candidat al partidului pentru Primăria Bucureşti, Marian Munteanu, în urma retragerii din cursă a lui Ludovic Orban, a anunţat marţi seara copreşedintele Alina Gorghiu.

1984 afișări
Imaginea articolului Gorghiu: L-am informat pe preşedinte care este opţiunea noastră de candidatură la Bucureşti. Această "greşeală fericită" am mai facut-o şi la prezidenţiale

Gorghiu: L-am informat pe preşedinte care este opţiunea noastră de candidatură la Bucureşti. Această "greşeală fericită" am mai facut-o şi la prezidenţiale (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Arhiva Mediafax Foto)

"Şi eu, şi domnul copreşedinte Vasile Blaga l-am informat pe preşedinte care este opţiunea noastră de candidatură la Bucureşti, cu rezerva că urmează o analiză în forurile de conducere, un vot în Biroul Politic Naţional, dar domnia sa nu este factor de decizie în selectarea candidaţilor PNL", a susţinut Gorghiu la TVR.

Liderul liberal a comparat candidatura lui Marian Munteanu la Primăria Bucureşti cu candidatura lui Klaus Iohannis la funcţia de şef al statului, numid aceste decizii "greşeli fericite".

"Această <<greşeală fericită>> am mai facut-o şi la prezidenţiale. Un om cu profil tehnocrat, un om care nu avea rădăcini în Partidul Naţional Liberal, Klaus Iohannis, a fost luat, introdus în PNL şi în foarte scurt timp a ajuns nu doar preşedintele interimar al partidului, ci şi preşedintele României', a spus Alina Gorghiu.

De asemenea, copreşedintele PNL a negat că Munteanu ar avea simpatii legionare, spunând că despre orice om politic care şi-ar fi lansat candidatura s-ar fi spus "de 200 de ori mai multe" lucruri.

"Ştiţi câte lucruri s-ar fi spus despre un om politic care şi-ar fi anunţat candidatura în numele oricărui partid astăzi? De 200 de ori mai multe şi mai neverificate. (...) Nu are niciun fel de prietenie nici cu domnul Măgureanu, nici cu alte persoane pe care unii sau alţii le consideră controversate", a conchis Gorghiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici