Gorghiu: PNL îl va susţine pe George Orbean la şefia TVR. Nu girăm proiectul PSD, "TVR falimentar"

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, marţi, că PNL va susţine propunerea Guvernului la şefia TVR, pe George Orbean, afirmând că spera ca PSD să nu mai folosească "tertipurile" de săptămâna trecută pentru a nu asigura cvorumul de şedinţă.

408 afișări
Imaginea articolului Gorghiu: PNL îl va susţine pe George Orbean la şefia TVR. Nu girăm proiectul PSD, "TVR falimentar"

Gorghiu: PNL îl va susţine pe George Orbean la şefia TVR. Nu girăm proiectul PSD, "TVR falimentar" (Imagine: Ovidiu Micsik/ Arhiva Mediafax Foto)

"Votul pe TVR, începând cu ora 18:00 în plenul reunit va fi un vot pentru directorul TVR. Vom susţine această propunere venită din partea Guvernului. Sunt curioasă să vedem în ce măsură PSD va practica aceleaşi tertipuri de săptămâna trecută pentru a nu fi cvorum de şedinţă. (...) Ar fi prea frumos să se rezolve lucrurile într-o şedinţă şi să nu lăsăm TVR fără o conducere legitimă", a declarat copreşedintele PNL Alina Gorghiu, la finalul şedinţei BPN PNL.

Alina Gorghiu a spus că PNL refuză să gireze proiectul PSD, "un TVR falimentar"

"Evident, că preferinţa lor pentru un TVR falimentar este cunoscută, numai că noi refuzăm să girăm un asemenea proiect şi ne dorim astăzi să avem o conducere legitimă a TVR", a conchis Gorghiu.

Plenul reunit al celor două Camere ale Parlamentului se va reuni, marţi, la ora 18.00, pentru a relua votul privind propunerea lui George Orbean ca preşedinte-director general al TVR. Săptămâna trecută, votul a fost blocat din cauza lipsei de cvorum.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici