Gorghiu: Predoiu şi Atanasiu vor purta discuţii zilele acestea pentru o nouă majoritate parlamentară

Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu a declarat, joi, că discuţiile cu colegii de la UNPR şi colegi de la PSD nu sunt pentru susţinerea programului de guvernare al PNL ci pentru a sprijini o majoritate parlamentară, Cătălin Predoiu şi Teodor Atanasiu urmând să aibă discuţii în acest sens.

380 afișări
Imaginea articolului Gorghiu: Predoiu şi Atanasiu vor purta discuţii zilele acestea pentru o nouă majoritate parlamentară

Gorghiu: Predoiu şi Atanasiu vor purta discuţii zilele acestea pentru o nouă majoritate parlamentară (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

”Au fost discuţii şi unii din colegii de la UNPR au spus că vor susţine o eventuală moţiune de cenzură”, a spus Alina Gorghiu, într-o conferinţă de presă, precizând că este ”impropriu” să dea nume, din moment ce ”domnul Oprea i-a băgat în şedinţă şi le-a cerut declaraţii publice că nu vor colabora cu duşmanul din Opoziţie”.

Alina Gorghiu a precizat că toate discuţiile avute cu colegii de la UNPR şi colegi de la PSD ”nu au fost deloc în sensul în care le-a propus să vină la PNL, pentru a vota programul de guvernare”.

”Toate discuţiile au fost pentru a sprijini o majoritate parlamentară şi au fost şi vor fi inclusiv discuţii care se vor purta, şi pe care Cătălin Predoiu şi Teodor Atanasiu le vor purta, astăzi, mâine, nu ştiu când ”, a mai spus Gorghiu.

Gorghiu a declarat, luni, la Realitatea TV, că liberalii au avut discuţii cu partidul lui Mircea Geoană şi cu UDMR, dar şi cu colegi ai liderului UNPR, Gabriel Oprea, precizând că ”pe unii dintre aceştia i-au convins că merită să susţină programul de guvernare al PNL”.

Cu toate acestea, Alina Gorghiu a precizat că în PNL s-a stabilit să nu se mai avanseze termene privind depunerea unei moţiuni de cenzură, până când nu vor fi siguri că au acea majoritate care să le permită schimbarea Guvernului Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici