Grindeanu despre modul în care "Iohannis şi Guvernul" au gestionat pandemia: "Dacă România ar fi un pacient, astăzi ar fi deja la terapie intensivă"

  • Prim-vicepreşedintele PSD spune că pandemia „a lovit România în faţă” şi avertizează că urmează „o lovitură economică direct în plex”:
  • Grindeanu: „Dacă România ar fi un pacient, astăzi ar fi deja la terapie intensivă”.
  • El îi acuză pe Klaus Iohannis şi Ludovic Orban de „dezastrul sanitar”.
564 afișări
Imaginea articolului Grindeanu despre modul în care "Iohannis şi Guvernul" au gestionat pandemia: "Dacă România ar fi un pacient, astăzi ar fi deja la terapie intensivă"

Grindeanu despre modul în care Iohannis şi Guvernul au gestionat pandemia: "Dacă România ar fi un pacient, astăzi ar fi deja la terapie intensivă"

„Pandemia a lovit România în faţă. Urmează o lovitură economică direct în plex. Fără a rezolva criza medicală, nu putem vorbi despre relansarea economiei, întoarcerea copiilor noştri la şcoală sau păstrarea locurilor de muncă. Iohannis şi Guvernul său au eşuat catastrofal. Nu au avut niciun plan concret pentru combaterea pandemiei! Toate deciziile lor au fost luate în funcţie de sondaje. Au ignorat opiniile specialiştilor. Mai grav, prin măsurile luate, au creat doar haos, neîncredere şi confuzie în rândul cetăţenilor. Statul ar fi trebuit să fie un partener real al cetăţenilor în această perioadă. În schimb, Iohannis şi Guvernul au divizat societatea, au jucat politic sănătatea oamenilor. Doar pentru a-şi acoperi eşecul. În loc de încredere şi credibilitate, românii au primit doar haos, aberaţii şi bâlbâieli”, spune Sorin Grindeanu.

El îi acuză pe Klaus Iohannis şi Ludovic Orban de „dezastrul sanitar”.

„Dacă România ar fi un pacient, astăzi ar fi deja la terapie intensivă. Nu se mai poate continua aşa! Planul nostru pe sănătate este să punem oamenii pe primul loc! Să punem sănătatea pe primul loc! Să punem ţara pe primul loc! Suntem onoraţi că în acest demers îi avem alături de noi pe cei mai buni specialişti în domeniul medical pe care îi are România. Toate măsurile din planul PSD pentru combaterea pandemiei sunt luate de experţi, nu de impostori ca la PNL. Sunt măsuri concrete, coerente, care vor ajuta România să treacă de această criză şi să revenim mai puternici! Planul PSD poate fi pus în aplicare din prima zi. Este un plan simplu, pe care fiecare român îl poate înţelege şi îl poate sprijini. De aceea, fiecare român va fi parte a acestui plan”, adaugă fostul premier.

Sorin Grindeanu şi Alexandru Rafila au prezentat planul PSD în epidemia COVID-19.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
grindeanu,
pandemie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici