Grindeanu, despre neconformităţile de la Podul din Brăila: Trebuie remediate pe cheltuiala companiei

Toate neconformităţile trebuie să fie îndepărtate pe cheltuiala companiei respective, în caz contrar nu se va recepţiona lucrarea, spune Sorin Grindeanu despre situaţia podului de la Brăila: „E o chestiune care ţine şi de finanţe şi de anumite plăţi şi eliberări de garanţii”.

688 afișări
Imaginea articolului Grindeanu, despre neconformităţile de la Podul din Brăila: Trebuie remediate pe cheltuiala companiei

Grindeanu, despre neconformităţile de la Podul din Brăila: Trebuie remediate pe cheltuiala companiei

„Eu am mai spus despre acea companie că parcă are personalitate dublă. Într-o parte lucrează bine - şi dau exemplu, pe lotul de autostradă Piteşti - Curtea de Argeş, unde se lucrează extraordinar de bine şi unde dacă îşi menţine ritmul vor termina anul viitor pe vremea aceasta acel lot cinci înainte de termen. Pe partea cealaltă, e toată istoria legată de pod unde au fost diverse desfăşurări. CNAIR a luat decizia corectă, aceea de a nu recepţiona atât timp cât nu sunt îndepărtate toate neconformităţile. Ştiu că s-au solicitat diverse expertize independente care au scos în evidenţă anumite lucruri care trebuie să fie remediate de compania care a construit podul”, spune Sorin Grindeanu.

El precizează că dacă nu sunt remediate neconformităţile, CNAIR nu va recepţiona lucrarea.

„Nu o să se întâmple aceste lucruri, e o chestiune care ţine şi de finanţe şi de anumite plăţi şi eliberări de garanţii. Mai mult, eu mă aştept să se ţină de cuvânt şi să termine descărcarea pe Jijila, pe malul tulcean, până la sfârşitul anului. Doi, mă aştept să se ţină de cuvânt cu termenul cu macaralele. Până la sfârşitul acestei luni să finalizeze, dacă nu eu deschid circulaţia 24 din 24. Nu e posibilă o asemenea atitudine. Repet, lucrurile sunt clare - toate neconformităţile trebuie să fie îndepărtate pe chelştuiala companiei respective”, încheie Grindeanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici