Mesajul lui Grindeanu pentru Ponta: Noi avem un electorat stabil, care alege siguranţa, nu aventura

  • Prim-vicepreşedintele social-democraţilor, Sorin Grindeanu, spune, referitor la fuziunea ALDE-ProRomânia, că electoratul PSD este stabil şi alege „siguranţa, nu aventura”: „Noi am înţeles să facem politică serioasă”.
  • El a admis că au fost discuţii cu liderii ALDE şi ProRomânia, dar decizia PSD a fost ca social-democraţii să se prezinte singuri la alegeri.
661 afișări
Imaginea articolului Mesajul lui Grindeanu pentru Ponta: Noi avem un electorat stabil, care alege siguranţa, nu aventura

Mesajul lui Grindeanu pentru Ponta: Noi avem un electorat stabil, care alege siguranţa, nu aventura

„Am văzut că e o chestiune repetitivă asta cu blatul. Noi am înţeles să facem politică serioasă dincolo de gargară. Iar politică serioasă înseamnă program de guvernare. Le vom prezenta pe toate. Noi aşa înţelegem să facem politică. Eu cred că noi avem un electorat cât se poate de stabil care alege siguranţa, nu aventura. S-a văzut şi la locale”, spune Sorin Grindeanu.

El a admis că au fost discuţii cu liderii ALDE şi ProRomânia, dar decizia PSD a fost ca social-democraţii să se prezinte singuri la alegeri.

„Am avut discuţii. Îi considerăm parteneri de dialog, dar noi am decis să mergem singuri la aceste alegeri. Cu această decizie mergem înainte. Conform legii nu mai ai voie să faci alianţe. Noi suntem PSD. Dacă cineva doreşte să se înscrie în PSD şi dacă îndeplineşte criteriile, suntem un partid cu porţile deschise”, a conchis social-democratul.

Pro România şi ALDE au decis să fuzioneze. Noul partid se va numi Pro România Social Liberal. Călin Popescu Tăriceanu a declarat, joi, că acesta se doreşte a fi o adevărată forţă de opoziţie.

Victor Ponta a acuzat PSD de blat politic.

„Din păcate, PSD nu a vrut şi nu vrea să fie un partener în opoziţie faţă de preşedintele Iohannis şi de guvernarea PNL. Au făcut şi merg pe idea unui blat politic, a unei înţelegeri, acceptă să fie un sac de box pe care îl lovesc pe rând Iohannis şi PNL”, a spus Ponta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici