Guruianu: Băsescu a vrut întâi să îşi pună oamenii în toate funcţiile cheie

Preşedintele PNL Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu, a declarat, sâmbătă, că Traian Băsescu a aşteptat cu anunţul privind candidatura la Preşedinţie până când a "eliberat pârtia şi a pus oamenii săi în toate funcţiile cheie din ţară".

26 afișări
Imaginea articolului Guruianu: Băsescu a vrut întâi să îşi pună oamenii în toate funcţiile cheie

Guruianu: Băsescu a vrut întâi să îşi pună oamenii în toate funcţiile cheie (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Cred că în momentul de faţă, când a reuşit să tragă toate sforile şi să îi îndepărteze pe cei de la PSD din funcţii, şi să rămână singur cu oamenii lui la ministere, era momentul să facă ceva previzibil, şi anume să anunţe că vrea să rămână tăticul naţiunii încă cinci ani", a spus liderul PNL Sfântu Gheorghe.

Guruianu a afirmat că este un lucru "interesant" faptul că Traian Băsescu şi-a anunţat candidatura la Preşedinţie în aceeaşi zi în care şi-a lansat-o şi Gigi Becali, cu care, potrivit sursei citate, "se aseamănă la comportament".

"Sper că cei doi vor lupta pentru acelaşi electorat", a afirmat Guruianu.

Totodată, liderul PNL Sfântu Gheorghe a precizat că Traian Băsescu a aşteptat cu acest anunţ până când a reuşit să "elibereze pârtia" şi să pună oamenii lui în toate funcţiile cheie.

"Cred că el a vrut întâi să elibereze pârtia şi să pună oamenii lui în toate funcţiile cheie din ţară. Trebuie să ne obişnuim că al doilea nume al lui Băsescu este «criza»", a conchis Mădălin Guruianu.

Preşedintele Traian Băsescu şi-a anunţat, sâmbătă, la Sânnicolau Mare, judeţul Timiş, candidatura la Preşedinţie, în timpul unei întâlniri cu fermierii din zona de vest a ţării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici