Gurzău, despre dosarul în care apare: Mă dezic de orice fel de chestiuni legate de acest scandal

Deputatul PDL Adrian Gurzău susţine că nu are niciun amestec în dosarul de trafic de persoane în care apare numele său şi că îşi rezervă dreptul de a merge în instanţă împotriva persoanei care a făcut declaraţiile din dosar.

138 afișări
Imaginea articolului Gurzău, despre dosarul în care apare: Mă dezic de orice fel de chestiuni legate de acest scandal

Gurzău, despre dosarul în care apare: Mă dezic de orice fel de chestiuni legate de acest scandal (Imagine: Camera Deputaţilor)

"Mă dezic de orice fel de chestiuni legate de acest scandal. Nu am nicio treabă cu acest dosar. Este doar o declaraţie a unei persoane, împotriva căreia îmi rezerv dreptul să mă îndrept în instanţă. Nu am niciun fel de amestec în acest caz", a declarat, joi după-amiază, Adrian Gurzău.

El a afirmat că nu poate comenta un scandal în care nu este implicat.

Numele deputaţilor Petru Călian şi Adrian Gurzău, dar şi al unor oameni de afaceri şi patroni de cluburi din Cluj apar într-un dosar de trafic de persoane instrumentat de DIICOT, în care o femeie, administrator al unui club, a fost trimisă în judecată întrucât ar fi obligat tinere să se prostitueze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici