Guşă cere PD-L excluderea lui Adriean Videanu din partid

Liderul PIN, Cozmin Guşă a cerut, duminică, PD-L excluderea lui Adriean Videanu din formaţiunea liberal-democrată, în urma "confirmării" de către Curtea de Conturi a neregulilor semnalate de PIN privind "administrarea frauduloasă a bugetului Primăriei Generale"

9 afișări
Imaginea articolului Guşă cere PD-L excluderea lui Adriean Videanu din partid

Cozmin Guşă (Imagine: Mediafax Foto)

"Prin adresa nr 375/15.05.2008, Curtea de Conturi confirmă acuzele pe care liderul PIN, Cozmin Guşă, le-a adus la adresa primarului general Adriean Videanu, legate de administrarea frauduloasă a bugetului Primăriei Generale. Mai mult decât atât, în cuprinsul adresei se confirmă explicit că «dosarul Videanu» se află deja în cercetarea DNA, neexistând dubii că actualul primar general va fi deferit justitiei şi ulterior condamnat", se precizează într-un comunicat al PIN, remis agenţiei MEDIAFAX.

În consecinţă, Guşă cere excluderea lui Videanu din PD-L "cu motivaţia de a nu oferi protecţie politică unui politician care a prejudiciat statul român, cercetătarile putând fi în acest fel accelerate, iar prejudiciul recuperat".

În adresa Curţii de Conturi - care însoţeşte comunicatul PIN - se spune că neregulile sesizate de Guşă în privinţa administrării bugetului Primăriei Generale au făcut obiectul unui control făcut de Curte la primărie, în perioada februarie-aprilie, anul acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici