Guşă: Firma la care sunt partener cu Vântu nu are legătură cu expertiza mea politică

Fostul lider PIN Cozmin Guşă a negat, joi, implicarea firmei la care e acţionar alături de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu în activităţi de consultanţă electorală, precizând că a înfiinţat-o, împreună cu vechiul său prieten, pentru proiecte private de business, după ce s-a retras din politică.

14 afișări
Imaginea articolului Guşă: Firma la care sunt partener cu Vântu nu are legătură cu expertiza mea politică

Guşă: Firma la care sunt partener cu Vântu nu are legătură cu expertiza mea politică (Imagine: Mediafax Foto)

"Firma pe care am înfiinţat-o cu Sorin şi în care suntem parteneri cu câte 50% din acţiuni se ocupă de proiecte private de business, după cum îi spune şi numele, SOCO Management & Dezvoltare S.A. Această firmă nu are ca obiect de activitate acordarea de consultanţă politică, electorală. De asemenea, această firmă nu va face afaceri cu statul român şi are în vedere doar afaceri performante în mediul privat", a declarat pentru MEDIAFAX, Cozmin Guşă.

De asemenea, el a menţionat că a înfiinţat cu "vechiul" său prieten firma, după ce s-a retras din activitatea politică.

"Fiecare, şi eu şi Sorin, avem diverse activităţi, la fel cum activitatea mea de bază nu are legătură cu alte afaceri de-ale lui Sorin Ovidiu Vântu, cum ar fi afacerile din presă, trustul Realitatea-Caţavencu. La fel, parteneriatul său de afaceri cu mine nu are legătură cu activitatea mea privată şi expertiza mea de fost om politic", a ţinut să mai precizeze Cozmin Guşă.

Citeşte şi:

Vântu şi Guşă au firmă de consultanţă, Vântu susţine însă că nu dă consultanţă politică

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici