Guşă: Lista PIN, cea mai scăzută medie de vârstă din istoria europarlamentarelor

Liderul PIN, deputatul Cozmin Guşă, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că lista de candidaţi a formaţiunii sale are cea mai scăzută medie de vârstă, 34,4 ani, prezentată de vreun partid din Europa în istoria alegerilor europarlamentare.

2 afișări
Imaginea articolului Guşă: Lista PIN, cea mai scăzută medie de vârstă din istoria europarlamentarelor

Guşă: Lista PIN, cea mai scăzută medie de vârstă din istoria europarlamentarelor

„PIN începe astăzi, 26 august, campania de strângere a celor minimum 200.000 de semnături de susţinere pentru candidaturile la europarlamentare, exact cu o lună înaintea datei limită pentru depunerea acestora. PIN este singurul partid din România care procedează legal în această privinţă, restul partidelor depunându-şi listele de semnături în absenţa listei candidaţilor, aşa cum prevede Legea 33/2007”, a declarat Guşă.

Potrivit acestuia, lista PIN pentru europarlamentare, „Lista 30+. Jos gerontocraţia!”, are ca atuuri vârsta de până în 40 de ani a candidaţilor, cunoaşterea în medie a cel puţin două limbi străine de circulaţie internaţională.

De asemenea, liderul PIN a mai susţinut că toţi cei 35 de candidaţi au studii superioare, niciunul nu a avut probleme cu justiţia, nu deţin averi care nu pot fi justificate şi n-au fost informatori ai fostei Securităţi sau membri ai nomenclaturii comuniste.

„Media de vârstă a listei PIN este de 34,4 ani, cea mai scăzută medie prezentată de vreun partid din Europa în istoria alegerilor europarlamentare”, a spus Cozmin Guşă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici