Guşă nu renunţă la imnul său de campanie

Candidatul PIN la Primăria generală a Capitalei Cozmin Guşă este decis să folosească în continuare imnul său de campanie "Ne-am săturat cât ne-au furat".

23 afișări
Imaginea articolului Guşă nu renunţă la imnul său de campanie

Guşă nu renunţă la imnul său de campanie (Imagine: Mediafax Foto)

"N-o să respect decizia CNA fiindcă este ilegală, ilogică şi respectă dorinţa partidelor vechi. O să apar în continuare în campania electorală cu imnul meu «Ne-am săturat cât ne-au furat»", a declarat pentru MEDIAFAX Cozmin Guşă.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a somat, vineri, OTV, pentru că în emisiunea "Dan Diaconescu Direct" s-a difuzat un material electoral de susţinere a lui Cozmin Guşă, candidatul PIN la Primăria Capitalei, care aduce acuzaţii de ordin penal şi moral celorlaţi candidaţi la Primărie.

La OTV, în emisiunea "Dan Diaconescu Direct", difuzată joi seara, a apărut sigla lui Cosmin Guşă, candidat PIN la primăria Municipiului Bucureşti, şi sloganul - "Ne-am săturat cât ne-au furat" - şi o melodie electorală de susţinere a lui Guşă, care, potrivit CNA, a fost "foarte critică" la adresa candidaţilor celorlalte partide la Primăria Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici