Guşă: Sunt convins că voi fi primar, ceilalţi candidaţi nu au şanse în faţa mea

Preşedintele PIN, Cozmin Guşă, şi-a prezentat, duminică, pagina de internet deschisă pentru a-şi promova candidatura la primăria Capitalei, declarând că „nici unul ditnre candidaţii care se vor înscris în cursă nu au şansă" în faţa sa, şi va fi, cu siguranţă, viitorul primar al Capitalei.

1 afișare
Imaginea articolului Guşă: Sunt convins că voi fi primar, ceilalţi candidaţi nu au şanse în faţa mea

Guşă: Sunt convins că voi fi primar, ceilalţi candidaţi nu au şanse în faţa mea

Liderul PIN şi-a început conferinţa de presă prezentându-se drept „candidat şi viitor primar al Bucureştiului”, şi a declarat în este convins de faptul că va fi primarul general al Capitalei.

În acelaşi timp, Guşă a declarat că nu va mai candida, în 2009, la Preşedinţie, pentru că „are nevoie de o redută pe care să o câştige”, şi de o instituţie administrativă pe care să o organizeze aşa cum se cuvine, în aşa fel încât acea instituţie, respectiv Bucureştiul, să devină cartea sa de vizită ca politician.

„Am ales să candidez la Primăria Bucureşti excluzând candidatura la Preşedinţie în 2009. Eu ajung primar la Bucureşti şi nu voi mai candida la Preşedinţie”, a spus liderul PIN, adăugând că se va implica, totuşi, în campania electorală din 2009.

„În calitate de primar al Bucureştiului şi ca om politic cu oarece popularitate, o sprijin în mod clar şi fără rezerve acel candidat la Preşedinţie pe care eu îl voi crede în stare să facă reformă politică în România”, a mai spus Cozmin Guşă.

El a mai arătat că nu îi va părea rău niciodată că l-a susţinut pe Traian Băsescu, în 2004, în defavoarea lui Adrian Năstase, deoarece a plecat din PSD „convins de corupţia care măcina acel partid”, şi a ales din candidaţii aflaţi pe piaţă pe cel care se califica mai bine pentru acel lucru.

„Eu nu sunt Traian Băsescu să spun ca în 2004 că vin la Bucureşti şi apoi imaginez un Stolojan bolnav, şi eu plângând ca să mă duc la Preşedinţie pentru că mă aşteaptă românii. Indiferent câţi Stolojeni vor fi bolnavi în jurul meu, şi câţi mă vor sfătui să plâng, eu nici nu voi plânge şi nici nu voi pleca de la Primărie”, a spus Guşă, precizând că „este o declaraţie foarte fermă pe care o face”.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici