Guvernul a aprobat schimbarea lui Cătălin Deaconescu din funcţia de prefect al Capitalei

Guvernul a aprobat, miercuri, schimbarea lui Cătălin Deaconescu din funcţia de prefect al Capitalei, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

109 afișări
Imaginea articolului Guvernul a aprobat schimbarea lui Cătălin Deaconescu din funcţia de prefect al Capitalei

Guvernul a aprobat schimbarea lui Cătălin Deaconescu din funcţia de prefect al Capitalei (Imagine: Mediafax Foto)

Prefectul Capitalei Cătălin Deaconescu a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că deţine informaţii potrivit cărora în şedinţa de Guvern de miercuri ar urma să se decidă schimbarea sa din funcţie.

Deaconescu a spus atunci că nu a avut încă o discuţie cu premierul Călin Popescu Tăriceanu pe această temă şi a arătat că, după ce va primi decizia Guvernului, va face mai multe precizări pe acest subiect.

Deaconescu este considerat un apropiat al liderului PNL Bucureşti, ministrul Transporturilor Ludovic Orban. Orban a avut o dispută cu premierul Tăriceanu, luni, în şedinţa Biroului Politic Central al formaţiunii liberale. Tăriceanu a susţinut că liderii filialelor care au obţinut sub 15% la alegeri ar trebui să-şi depună mandatul, printre aceastea numărându-se şi cea din Capitală.

Surse din partid au declarat că lui Cătălin Deaconescu i s-ar reproşa şi anunţul privind intenţia de a da în judecată Monitorul Oficial (MO), condus de liberalul Liviu Moraru, pentru cele 33.072 de buletine de vot care lipseau, după numărarea tipizatelor, din cele 1.973.506 comandate în cele şase sectoare.

Cătălin Deaconescu a fost numit prefect al Capitalei în 28 august 2007, până atunci el deţinând funcţia de subprefect.

Între 2002-2005, el a fost membru al comisiei de administraţie publică a PNL, iar din decembrie 2003, până în iunie 2005 a fost preşedinte TNL Bucureşti, apoi între iunie-decembrie 2005 a deţinut funcţia de vicepreşedinte PNL sector 3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici