Guvernul analizează varianta ca în fiecare minister să fie maximum doi secretari de stat

Guvernul analizează varianta ca numărul secretarilor de stat să fie redus la maximum două astfel de posturi în fiecare minister, potrivit ministrului Agriculturii.

30 afișări
Imaginea articolului Guvernul analizează varianta ca în fiecare minister să fie maximum doi secretari de stat

Guvernul analizează varianta ca în fiecare minister să fie maximum doi secretari de stat (Imagine: Mediafax Foto)

"Au fost discuţii că vor rămâne câte doi secretari de stat pe minister. Nu ştiu cine pleacă (din Ministerul Agriculturii-n.r.), dar se va hotărî într-o săptămînă sau două. Decizia îi aparţine primului ministru", a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru.

Surse ministeriale au declarat, în urmă cu o săptămână, agenţiei MEDIAFAX că premierul Emil Boc a cerut tuturor miniştrilor ca până la următoarea reuniune a Cabinetului, din 16 iunie, să prezinte o schemă de reorganizare a instituţiilor pe care le conduc, care să includă un număr scăzut de secretari de stat şi agenţii aflate în coordonare, dar şi o reducere cu 25% a numărului de angajaţi în fiecare minister.

Miniştrii s-au reunit, miercuri seara, într-o nouă şedinţă, pentru a discuta despre diminuarea cheltuielilor cu bunuri şi servicii, precum şi despre noile organigrame de ministere, cu reducerea numărului de secretari de stat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici