Guvernul are o armată de 300 de secretari de stat, fiecare cu şofer, secretară şi consilieri

În goana dupa reducerea cheltuielilor, Guvernul s-a împotmolit în "tăierea" pensiilor şi salariilor şi se face că nu-i vede pe secretarii de stat din ministere care sunt plătiţi cu cel puţin 1.000 de euro pe lună, scrie Ziarul Financiar în ediţia de marţi.

44 afișări
Imaginea articolului Guvernul are o armată de 300 de secretari de stat, fiecare cu şofer, secretară şi consilieri

Guvernul are o armată de 300 de secretari de stat, fiecare cu şofer, secretară şi consilieri

În România sunt cel puţin 300 de secretari de stat, dacă sunt adunaţi pe cei angajaţi cu această titulatură la ministere, la cabinetul primului-ministru, pe şefii de agenţii şi pe consilierii de stat de la Administraţia Prezi­denţială. Toţi aceştia din urmă au rang de scretar de stat chiar dacă nu sunt în ministere.

Citeşte mai multe pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici