Guvernul are purtător de cuvânt

Eurodeputatul Rareş Niculescu a declarat, duminică, că va fi purtătorul de cuvânt al Guvernului.

11 afișări
Imaginea articolului Guvernul are purtător de cuvânt

Guvernul are purtător de cuvânt (Imagine: Merdiafax Foto)

"Am acceptat funcţia de purtător de cuvânt. Am avut onoarea să mi se propună această funcţie de către domnul Boc. Sunt mândru că voi putea să continua colaborarea cu domnia sa", a declarat Rareş Niculescu.

Acesta a spus că intenţionează ca, în calitate de purtător de cuvânt al Guvernului, să aibă în fiecare dimineaţă o întâlnire cu presa, pentru a răspunde la întrebări.

"Cred că Guvernul trebuie să o aibă o relaţie transparentă cu presa, e important ca cetăţenii să ştie ce se întâmplă la nivelul Guvernului. Cu cât cetăţenii vor înţelege mai mult din această activitate, cu atât vor ştii mai bine ce se întâmplă şi ce face Guvernul pentru ei", a declarat Niculescu.

Acesta va prelua funcţia de purtător de cuvânt al Guvernului într-o săptămână sau două, după ce îşi va finaliza unele acţiuni pe care le-a început în Parlamentul Europei. De asemenea, Rareş Niculescu a declarat că intenţionează să continue la nivelul Executivului acţiunile începute pe perioada mandatului de parlamentar european, în primul rând o acţiune legată de reabilitarea termică a blocurilor.

Rareş Niculescu s-a născut în 1976 la Cluj-Napoca şi este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Politice din cadrul UBB. El a lucrat în presa clujeană, apoi a fost consilierul personal al fostului ministru de Interne, Vasile Blaga, după anul 2004, iar în anul 2007 a fost ales parlamentar PE din partea PDL.

Rareş Niculescu a fost şi purtător de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca, în perioada primului mandat de primar al lui Emil Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici