Guvernul britanic i-a trimis reginei Elisabeta un cadou pentru a marca jubileul de platină. Semnificaţia acestuia

Guvernul Marii Britanii i-a trimis reginei Elisabeta o cutie muzicală comandată special pentru a-i marca jubileul de platină. Pe capacul cutiei este reprezentată uşa neagră de la biroul premierului din Downing Street, numărul 10, potrivit Reuters.

445 afișări
Imaginea articolului Guvernul britanic i-a trimis reginei Elisabeta un cadou pentru a marca jubileul de platină. Semnificaţia acestuia

Guvernul britanic i-a trimis reginei Elisabeta un cadou pentru a marca jubileul de platină. Semnificaţia acestuia

Regina Elisabeta, în vârstă de 96 de ani, a sărbătorit 70 de ani pe tronul britanic printr-o sărbătoare publică şi o serie de evenimente care au culminat duminică cu o apariţie la balconul palatului său, după un spectacol excentric la Londra.

Conform tradiţiei, guvernul a marcat ocazia jubileului cu un cadou, ale cărui detalii au fost anunţate joi.

Cutia muzicală, montată pe platină, cu email pe cupru, conţinea, portretele celor 14 prim-miniştri britanici cu care s-a întâlnit în timpul domniei sale.

Atunci când este deschisă, cântă melodia „Aleluia” de Haendel.

„Pe capacul interior se găseşte o inscripţie care include numele membrilor Cabinetului, ca un gest simbolic pentru a ilustra admiraţia şi respectul lor de nezdruncinat pentru dedicarea şi serviciul ei faţă de poporul ei şi faţă de iubitul ei Commonwealth”, a transmis biroul premierului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici