Guvernul PNL, bilanţ la două luni de la preluarea mandatului: Creşterea salariului minim şi desecretizarea dosarului 10 august, printre realizări

Partidul Naţional Liberal a făcut, duminică seară, un bilanţ la două luni de la preluarea Guvernului. Printre realizările enumerate de liberali se numără creşterea salariului minim, eliminarea split TVA, eliminarea supraaccizei la carburanţi şi desecretizarea dosarului 10 august.

888 afișări
Imaginea articolului Guvernul PNL, bilanţ la două luni de la preluarea mandatului: Creşterea salariului minim şi desecretizarea dosarului 10 august, printre realizări

Guvernul PNL, bilanţ la două luni de la preluarea mandatului: Creşterea salariului minim şi desecretizarea dosarului 10 august, printre realizări

„Principalele realizări ale guvernului #PNL, în doar două luni de la preluarea mandatului: Am eliminat supraimpozitarea contractelor part-time; Am eliminat supraacciza la carburanţi; Am crescut salariul minim; Am îngheţat salariile demnitarilor ca să nu fie recalculate odată cu creşterea salariului minim; Am eliminat split TVA; Am început procesul de desfiinţare a secţiei speciale; Am demarat procesul de digitalizare a ANAF şi a MFP; Am abrogat OUG 51, pentru că siguranţa copiilor este mai presus de orice; Am debirocratizat învătământul; Am semnat contractul de finanţare pentru primul spital regional din România”, a scris PNL pe Facebook.

Partidul subliniază că a crescut, totodată, cheltuielile pentru funcţionarea administraţiei în 1680 de localităţi şi a crescut bugetul Sănătăţii cu 2,4 miliarde de lei.

Printre realizările Guvernului Orban se numără şi desecretizarea dosarului 10 august.

„Am plătit concediile medicale, restante de 8 luni; Am desecretizat dosarul 10 august; Am rambursat TVA, restant din luna aprilie şi am asigurat Cash Flow-ul firmelor; Am plătit facturile proiectelor derulate prin PNDL, finalizate şi verificate; Am prorogat plata pensiilor speciale pentru primari; Am crescut bugetul pentru Educaţie de la 36 miliarde lei la 38 miliarde lei; Am corectat prevederile toxice ale OUG 114; Am salvat Pilonul 2 de Pensii; Am micşorat cu 30% subvenţia acordată partidelor politice;Am transparentizat Guvernul României”, se mai arată în postarea PNL.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pnl,
guvern,
orban

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici