Guvernul Ponta va fi votat luni în Parlament: Miniştrii vor fi audiaţi în comisii la ora 10.00. Votul în plen va avea loc la ora 16.00

Birourile permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au stabilit ca luni, la ora 10.00, miniştrii desemnaţi să fie audiaţi în comisiile parlamentare de resort, iar la ora 16.00 să se reunească plenul comun pentru votul de învestitură a Cabinetului Ponta.

628 afișări
Imaginea articolului Guvernul Ponta va fi votat luni în Parlament: Miniştrii vor fi audiaţi în comisii la ora 10.00. Votul în plen va avea loc la ora 16.00

Luni, la 10.00, miniştrii desemnaţi vor fi audiaţi în comisii, la 16.00 - plen pentru învestire

Birourile permanente ale Camerelor au luat această decizie în şedinţa de vineri dimineaţă.

Duşa a precizat, după şedinţa Birourilor Permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, că, la propunerea USL, audierea miniştrilor desemnaţi va avea loc luni, la ora 10.00, în comisiile parlamentare, iar şedinţa de plen a Parlamentului pentru învestirea Cabinetului va avea loc de la ora 16.00.

"Urmând ca după aceea, dacă premierul desemnat şi cu preşedintele Băsescu s-au pus de acord, probabil, că seara să aibă loc şi depunerea jurământului, iar marţi după-amiază probabil să fie organizată şi prima şedinţă a Guvernului învestit. Eu cred că lucrurile se vor desfăşura în limitele Regulamentului şi luni seară vom avea Guvernul Ponta învestit, Guvernul României", a precizat Mircea Duşa.

Programul de guvernare şi lista miniştrilor propuşi în Cabinetul Ponta au fost depuse, joi seară, la Parlament, de către ministrul delegat desemnat pentru relaţia cu Parlamentul, Mircea Duşa.

De altfel, premierul desemnat Victor Ponta şi-a exprimat dorinţa ca noul Cabinet să depună jurământul luni seară, pentru ca marţi să aibă loc prima şedinţă de Guvern, în care să fie aprobată scrisoarea de intenţie către FMI.

 


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici