Haşotti: Cherecheş s-a comportat într-o manieră incalificabilă, care presupune excluderea

Liderul senatorilor PNL, Puiu Hapotti, a declarat, luni, că primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, s-a comportat într-o manieră incalificabilă, care presupune excluderea din partid.

443 afișări
Imaginea articolului Haşotti: Cherecheş s-a comportat într-o manieră incalificabilă, care presupune excluderea

Cătălin Cherecheş (Imagine: Ghita Porumb/Mediafax Foto)

"Cine încalcă statutul, indiferent ce funcţie şi ce demnitate are, trebuie să suporte rigorile statutului. Domnul primar Cherecheş, înţeleg nu numai de la Antonescu, ci de la foarte mulţi colegi, inclusiv din judeţ, că s-a comportat într-o manieră incalificabilă, care presupune excluderea din partid", a spus Haşotti.

El a precizat că nu a auzit să se discute de excludreea din partid în cazul altor liberali în afară de Cherecheş.

Haşotti a spus că eventuala excludere a lui Cherecheş va fi propusă Delegaţiei Permanente, pentru că acesta este primar de reşedinţă de judeţ.

Prima şedinţă a conducerii PNL din acest an, dar şi prima după învestirea Guvernului USL în decembrie, are pe ordinea de zi validarea secretarilor de stat ce revin liberalilor, precum şi o discuţie în ceea ce priveşte posibilele excluderi din partid, Cătălin Cherecheş fiind primul vizat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici