Haşotti: Chiliman face deservicii PNL. E nevoie de o discuţie clară, sinceră, colegială

Liderul senatorilor liberali, Puiu Haşotti, a declarat, luni, că primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, face deservicii partidului prin atitudinile politice, el arătând, întrebat dacă este necesară excluderea acestuia din PNL, că mai întâi este necesară o discuţie clară, sinceră şi colegială.

404 afișări
Imaginea articolului Haşotti: Chiliman face deservicii PNL. E nevoie de o discuţie clară, sinceră, colegială

Puiu Haşotti (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"În mod clar, pentru mine, domnul Chiliman greşeşte. Aprecierile pe care le face nu sunt în conformitate cu realitatea. Este regretabil că face astfel de lucruri, mai ales că este un vechi membru al PNL, este şi un destoinic primar de Sector 1, dar aici eu discut politic. Domnul Chiliman face mari deservicii partidului prin atitudinile politice pe care le are, care seamănă foarte mult cu cele ale PDL", a spus Haşotti.

Întrebat dacă se impune excluderea lui Chiliman din PNL, Haşotti a răspuns: "Nu, înainte de toate cred că ar trebui să aibă loc o discuţie foarte clară, sinceră şi colegială şi în funcţie de aceasta şi de ce se va hotărî, de ce angajamente se vor lua, va trebui să tragem concluzii. Nu eu hoărăsc excluderea unui membru important din partid", a spus Haşotti.

Prima şedinţă a conducerii PNL din acest an, dar şi prima după învestirea Guvernului USL în decembrie, are pe ordinea de zi validarea secretarilor de stat ce revin liberalilor, precum şi o discuţie în ceea ce priveşte posibilele excluderi din partid, Cătălin Cherecheş fiind primul vizat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici