Haşotti: Cioroianu are în continuare sprijinul PNL şi al Guvernului

Vicepreşedintele liberal, senatorul Puiu Haşotti, a declarat, luni, la finele BPC, că ministrul de Externe Adrian Cioroianu are în continuare sprijinul PNL şi al Executivului, menţionând că toţi colegii liberali consideră că declaraţiile lui Cioroianu au fost făcute „la cald” şi au fost „nefericite”

1 afișare
Imaginea articolului Haşotti: Cioroianu are în continuare sprijinul PNL şi al Guvernului

Haşotti: Cioroianu are în continuare sprijinul PNL şi al Guvernului

„Nu s-a luat vreo decizie în cazul Cioroianu. A fost o discuţie foarte scurtă pe această temă. Domnul Cioroianu ne-a informat asupra acestor declaraţii. Toţi considerăm că au fost făcute la cald, nefericite, dar şi-a cerut imediat scuze şi considerăm subiectul închis”, a declarat Haşotti.

Întrebat dacă Cioroianu are în continuare sprijinul PNL şi al Executivului, vicepreşedintele PNL a răspund afirmativ, adăugând că decizii pe orice altă temă decât campania pentru europarlamentare vor fi luate după 25 noiembrie.

Totodată, Haşotti a precizat că principala temă de discuţie a şedinţei BPC a fost legată de campania pentru PE, subliniind că sunt „indicii” că lucrurile merg bine pentru PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici