Haşotti: Menţinere a lui Morar la DNA arată că Predoiu nu e independent

Vicepreşedintele PNL Puiu Haşotti a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că, prin propunerea de păstrare a procurorului Daniel Morar la conducerea DNA, ministrul Justiţiei Catălin Predoiu a arătat că nu este independent politic.

19 afișări
Imaginea articolului Haşotti: Menţinere a lui Morar la DNA arată că Predoiu nu e independent

Haşotti: Menţinere a lui Morar la DNA arată că Predoiu nu e independent (Imagine: Mediafax Foto)

"Îi cer public ministrului Cătălin Predoiu să arate ce competenţe a descoperit în răstimpul a patru luni pentru domnul Morar, competenţe care l-au determinat să îşi schimbe cu 180 de grade atitudinea faţă de acesta. Dar, de fapt, această schimbare de discurs şi de atitudine faţă de domnul Morar dovedeşte că domnul Predoiu nu este deloc independent politic, dimpotrivă, ascultă la fel ca domnul Boc de şeful de la Cotroceni", a declarat Haşotti, la Constanţa.

El susţine că viitorul reformei în justiţie ar putea fi periclitat prin aceste schimbări în privinţa evaluării unor persoane atât de importante.

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a afirmat recent că l-ar menţine pe Daniel Morar la conducerea DNA, după ce anul trecut propunerea sa pentru şefia DNA a fost Monica Şerbănescu.

Citeşte şi:

Predoiu: În maxim două săptămâni voi face propunerea în locul lui Morar

CSM: Percepţia publică despre DNA, foarte bună în mandatul lui Morar

Monica Şerbănescu, respinsă de CSM pentru şefia DNA

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici