Haşotti: Nu există niciun ministru care să nu trebuiască remaniat, ne trebuie un alt guvern

Liderul senatorilor PNL, Puiu Haşotti, a declarat, marţi, la Senat, că, în opinia sa, niciun ministru nu a avut o activitate satisfăcătoare, toţi trebuind remaniaţi şi fiind necesar un alt Guvern.

16 afișări
Imaginea articolului Haşotti: Nu există niciun ministru care să nu trebuiască remaniat, ne trebuie un alt guvern

Haşotti: Nu există niciun ministru care să nu trebuiască remaniat, ne trebuie un alt guvern (Imagine Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Întrebat ce ministru al Cabinetului Boc apreciază că ar trebui remaniat, Haşotti a răspuns: "Credeţi că există vreun ministru care să fi avut vreo activitate măcar satisfăcătoare? Nu există niciun ministru care să nu fie remaniat, trebuie remaniat tot Guvernul în frunte cu primul-ministru, ne trebuie un alt Guvern".

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, luni, după şedinţa BPN al formaţiunii, că premierul Emil Boc va prezenta, "în mod categoric, în perioada următoare", o evaluare a miniştrilor. El a precizat că şeful Guvernului se va întâlni cu grupurile PDL la începutul sesiunii parlamentare.

Premierul Emil Boc, preşedinte al PDL, a declarat, luni, înainte de şedinţa BPN al formaţiunii, că evaluarea activităţii miniştrilor se face în permanenţă, iar concluziile vor fi trase la momentul potrivit.

De asemenea, prim-vicepreşedintele PDL, Teodor Stolojan a declarat că se face o analiză asupra activităţii miniştrilor pentru a vedea "ce s-a făcut, ce nu s-a făcut". "Facem o analiză să vedem ce s-a făcut, ce nu s-a făcut şi pe urmă se discută", a spus Stolojan la întrebarea privind apropierea termenului de evaluare a activităţii membrilor Guvernului.

La rândul ei, vicepreşedintele PDL, Raluca Turcan, a declarat că premierul trebuie să spună "foarte clar", la 1 septembrie, în urma unei evaluări, care sunt miniştrii cu performanţă şi dacă este cazul să se procedeze la remaniere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici