Haşotti: PNL nu va participa la guvernare dacă Tăriceanu pică

Vicepreşedintele PNL Puiu Haşotti a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că liberalii nu participă la nicio formulă de guvernare în cazul în care Cabinetul Tăriceanu va cădea, catalogând drept diversiune afirmaţiile şefului statului privind crearea unui guvern de uniune naţională.

2 afișări
Imaginea articolului Haşotti: PNL nu va participa la guvernare dacă Tăriceanu pică

Haşotti: PNL nu va participa la nicio formulă de guvernare dacă Tăriceanu pică

„Este o nouă diversiune a lui Traian Băsescu, la fel ca şi cea de aseara, de la TVR”, a declarat Haşotti, în replică la afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu, care a anunţat că va propune un guvern de uniune naţională dacă guvernul PLD-PD-PNL nu va fi acceptat.

De asemenea, Haşotti a subliniat că PNL nu va mai participa la nicio formulă guvernamentală dacă Executivul condus de Călin Popescu Tăriceanu va pica în urma moţiunii de cenzură a PSD.

„PNL nu va participa la nicio formulă de guvernare dacă Cabinetul Tăriceanu va cădea în urma moţiunii de cenzură”, a conchis senatorul liberal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici