Hrebenciuc: Pot bănui ce serviciu a difuzat înregistrările din Comisia Udrea şi vom dovedi

Liderul deputaţilor PSD Viorel Hrebenciuc a declarat, luni, că a verificat cum au ajuns în presă înregistrările discuţiilor dintre membri ai Comisiei Udrea şi a conchis că nu au fost difuzate de serviciul tehnic al Camerei Deputaţilor, precizând că poate bănui ce serviciu s-a ocupat de acest lucru.

22 afișări
Imaginea articolului Hrebenciuc: Pot bănui ce serviciu a difuzat înregistrările din Comisia Udrea şi vom dovedi

Hrebenciuc: Pot bănui ce serviciu a difuzat înregistrările din Comisia Udrea şi vom dovedi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Noi am verificat la Camera Deputaţilor. Înregistrările nu au plecat de la serviciul nostru tehnic. Este un alt organism care s-a ocupat de aceste înregistrări şi anume, având în vedere că doamna Udrea a afirmat că se va ocupa informativ de toate aceste lucruri, cred că pot să şi bănuiesc care este serviciul care s-a ocupat de acest lucru şi o s-o dovedim în perioada următoare", a explicat liderul deputaţilor PSD.

Duminică seară, pe mai multe bloguri şi în presă a apărut o înregistrare a discuţiilor din Comisia Udrea, dintre Ludovic Orban, Aura Vasile, Adriana Săftoiu şi, potrivit transcrierii care a însoţit înregistrarea primită de redacţii, un al patrulea participant ar fi fost Lakatos Peter, care neagă, însă, prezenţa la această convorbire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici