Hrebenciuc spune că s-a întâlnit cu Geoană la Snagov

Liderul PSD Viorel Hrebenciuc a declarat, duminică, la Realitatea Tv, că a avut, în cursul zilei, o întâlnire cu preşedintele PSD, Mircea Geoană, la Snagov.

16 afișări
Imaginea articolului Hrebenciuc spune că s-a întâlnit cu Geoană la Snagov

Hrebenciuc spune că s-a întâlnit cu Geoană la Snagov (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

El a menţionat că nu a fost o întâlnire de taină, deşi nu a dat detalii despre ce s-a discutat. El a precizat că nu a avut loc niciun complot acolo.

"Da. Am fost la Snagov. M-am întâlnit cu câţiva colegi acolo. Nu a fost niciun fel de complot", a spus Hrebenciuc, chestionat în legătură cu întâlnirea de la Snagov de duminică seară.

Hrebenciuc a evitat să menţioneze numele colegilor social-democraţi cu care s-a văzut la Snagov, în afara celui al liderului PSD, Mircea Geoană. "Aşa cum m-am întâlnit cu domnul Geoană la Snagov, m-am întâlnit şi cu domnul Năstase, fără niciun fel de problemă. Mă voi întâlni şi cu Cristi Diaconescu dacă domnia sa va fi de acord", a adăugat Hrebenciuc.

Hrebenciuc a mai spus că, în opinia sa "dezbaterea principală" legată de viitorul preşedinte al PSD îi are ca protagonişti pe Adrian Năstase şi Mircea Geoană. El a mai spus că îl exclude pe Miron Mitrea din aprecierile sale legate de preşedinţia PSD întrucât atitudinea lui Mitrea din ultimul timp nu a făcut bine partidului.

Potrivit lui Hrebenciuc, Mitrea a fost opozantul său personal şi al lui Mircea Geoană, în loc să fie opozantul lui Traian Băsescu. Hrebenciuc a mai arătat că, în condiţiile în are PSD a pierdut alegerile prezidenţiale, poartă şi el o vină, el apreciind că nu se poate deroba în legătură cu acest subiect.

Liderul deputaţilor PSD a mai arătat că alegerea sau nealegerea sa, luni, în această funcţie, nu are nicio legătură cu ce se va întâmpla la Congres în ceea ce îl priveşte pe Mircea Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici