Hrebenciuc: Voicu m-a sunat dimineaţă că a fost săltat de pe stradă ca un infractor

Liderul deputaţilor PSD, Viorel Hrebenciuc, a declarat, vineri, la sediul central al partidului, că a fost sunat în cursul dimineţii de senatorul PSD Cătălin Voicu, acesta spunându-i că a fost "săltat" de pe stradă "ca un infractor".

17 afișări
Imaginea articolului Hrebenciuc: Voicu m-a sunat dimineaţă că a fost săltat de pe stradă ca un infractor

Liderul deputaţilor PSD, Viorel Hrebenciuc (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Mi-a spus că a fost săltat de pe stradă ca un infractor. Or, el este senator al României şi nu putea fi reţinut decât dacă era un flagrant sau o chestiune de acest gen. Altceva nu ştiu", a spus Hrebenciuc.

Întrebat dacă Voicu i-a oferit detalii despre situaţia sa, deputatul PSD a răspuns: "Nu mi-a spus altceva decât atât, nu ştia nici el motivul. Mi-a spus că i-a fost oprită maşina, că a fost scos afară din maşină cu forţa".

Întrebat dacă apreciază că aducerea lui Voicu la DNA a fost un abuz, Hrebenciuc a spus că, din câte i-a spus Voicu, aşa pare.

Întrebat de ce a fost Voicu joi la sediul PSD, în condiţiile în care a fost văzut extrem de rar la sediul central, deputatul PSD a apreciat că Voicu a fost prezent în calitate de membru al Comisiei de apărare din Senat, care l-a audiat pe directorul STS.

Întrebat dacă reţinerea lui Voicu are legătură cu contextul politic, Hrebenciuc a mai afirmat că este legată de reconcilierea de care vorbea preşedintele Traian Băsescu.

Întrebat dacă asta înseamnă că în spatele cercetării lui Voicu ar fi preşedintele, Hrebenciuc a răspuns: "Nu pot să fac în momentul de faţă o asemenea afirmaţie, însă este extrem de ciudat că exact acum se întâmplă acest lucru".

Senatorul PSD Cătălin Voicu a fost adus la sediul DNA în baza unui mandat de aducere pentru a fi audiat într-un dosar în care este învinuit, au declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, surse oficiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici