Igaş: Ponta a fost huiduit la Focşani, opoziţia trebuie să lase demagogia

Ministrul de Interne, Traian Igaş, vicepreşedinte PDL, susţine că preşedintele PSD, Victor Ponta, a fost huiduit, marţi, la Focşani, ceea ce arată, potrivit democrat-liberalului, că protestele vizează întreaga clasa politică şi că "încercările socialiştilor de a poza în alternativă" vor eşua.

614 afișări
Imaginea articolului Igaş: Ponta a fost huiduit la Focşani, opoziţia trebuie să lase demagogia

Igaş: Ponta a fost huiduit la Focşani, opoziţia trebuie să lase demagogia (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

"După ce zilele trecute şi-a trimis mama şi sora incognito în Piaţa Universităţii pentru a putea pretinde că familia Ponta e în bune relaţii cu poporul, co-preşedintele USL şi-a făcut curaj şi a ieşit şi el în lume. Nu am altă explicaţie pentru acest gest decât aceea că Victor Ponta chiar a început să creadă în sondajele măsluite, în procentele uriaşe de simpatie cu care se amăgeşte pe la televizor", afirmă Igaş într-un comunicat.

Potrivit acestuia, Ponta a fost primit cu huiduieli la Focşani.

"Astfel, îmbărbătat de Antene, Victor Ponta, s-a dus să facă o baie de mulţime la Focşani, într-un mediu pe care îl credea securizat de proteste. Însă, cu toată organizarea pesedistă,co-preşedintele USL a fost întâmpinat cu huiduieli. Surprins de reacţia oamenilor, Ponta şi-a înghiţit pe loc discursul populist şi, vitejeşte, nu a mai spus nimic. Este o lecţie usturătoare pe care o primeşte Victor Ponta, căruia îi va fi greu de acum înainte să mai mintă că protestele sunt îndreptate numai împotriva puteri", afirmă Igaş.

Liderul PDL afirmă că protestele vizează întreaga clasă politică, iar opoziţia trebuie să înţeleagă acest lucru, "să lase demagogia deoparte şi să adopte o atitudine responsabilă".

"Oamenii nu uită că şi liderii USL au fost la guvernare, că au ocupat poziţii importante în statul român şi au arătat cu prisosinţă nimicul de care sunt în stare. Din acest motiv, încercările socialiştilor de a poza în alternativă sunt sortite eşecului", se mai arată în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici