Igaş: Suspendarea preşedintelui, frământare mai veche a lui Crin Antonescu

Vicepreşedintele demisionar al PDL Traian Igaş a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, că suspendarea preşedintelui este o frământare mai veche a lui Crin Antonescu, care nu va fi niciodată şef de stat, iar cei care guvernează ar trebui să aibă alte preocupări decât un conflict cu Traian Băsescu.

149 afișări
Imaginea articolului Igaş: Suspendarea preşedintelui, frământare mai veche a lui Crin Antonescu

Traian Igaş (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Este o mai veche frământare a domnului Crin Antonescu în ceea ce priveşte suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, dar, indiferent de ceea ce vor decide cei din USL, un lucru este clar şi anume că Crin Antonescu nu va fi niciodată preşedintele României şi acest lucru se discută din ce în ce mai mult şi în interiorul PNL şi în interiorul PSD", a precizat Traian Igaş.

El a spus că, în toată această perioadă, Crin Antonescu a reuşit să supere pe mulţi dintre colegii de partid sau de coaliţie.

Potrivit lui Igaş, România trebuie să fie prudentă în ceea ce înseamnă nominalizarea şi învestirea membrilor Guvernului deoarece un Guvern se raportează nu numai la ceea ce se întâmplă în interiorul ţării, ci şi la nivel european.

"E bine să te fereşti de nominalizarea unor oameni care ulterior sunt dovediţi a fi oameni incompatibili cu funcţia pe care o ocupă din cauza furtului intelectual de care am avut parte în actualul Guvern Victor Ponta", a adăugat Igaş.

El a mai spus că cei de la guvernare ar trebui să aibă alte preocupări decât să alimenteze un conflict cu preşedintele României. "Cred că nu de asemnea lucruri avem nevoie în momentul de faţă şi clasa politică care guvernează ar trebui să aibă cu totul alte preocupări şi să nu mai alimenteze un conflict cu preşedintele României", a mai precizat Igaş în legătură cu suspendarea preşedintelui.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, că dacă preşedintele Traian Băsescu nu îl va învesti luni pe Puiu Haşotti la Cultură, fără nicio declaraţie despre lucrările acestuia, atunci va cere parlamentarilor PNL declanşarea procedurii de suspendare a şefului statului.

"Dacă Băsescu nu semnează, luni, investirea lui Puiu Haşotti, voi cere parlamentarilor PNL iniţierea procedurii de suspendare", a anunţat Antonescu.

Liderul liberal a mai spus că luni, la ora 19.00, preşedintele îl va investi în funcţie pe Puiu Haşotti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici