Ilie Sârbu, noul lider al grupului senatorilor PSD

Ilie Sârbu a fost ales, marţi, lider al grupului parlamentar PSD din Senat, cu 24 de voturi "pentru", contracandidatul Ion Toma, cel care a deţinut până acum această funcţie, obţinând 14 voturi.

18 afișări
Imaginea articolului Ilie Sârbu, noul lider al grupului senatorilor PSD

Ilie Sârbu, noul lider al grupului senatorilor PSD (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

Senatorii au decis în şedinţa de grup să-i reconfirme pe Dan Voiculescu în funcţia de vicepreşedinte în Biroul Permanent al Senatului, Ioan Chelaru în calitate de chestor şi să o înlocuiască pe Doina Silistru cu Adrian Ţuţuianu în funcţia de secretar în BP.

BPN al PSD a decis, luni, într-o şedinţă care a urmat Comitetului Executiv Naţional, să recomande grupurilor parlamentare ca Mircea Duşa să fie lider la Camera Deputaţilor şi Ilie Sârbu lider la Senat.

Mircea Duşa a fost ales, marţi, lider al grupului PSD din Camera Deputaţilor, el fiind singurul candidat pentru acest post, care a fost deţinut până acum de Viorel Hrebenciuc. Duşa a fost ales lider al deputaţilor PSD, în şedinţa de marţi a grupului, cu votul unanim al colegilor săi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici