Ilie Sârbu: Nu am luat în calcul candidatura la şefia CJ Timiş, dar sunt un soldat ascultător

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a declarat, luni, că nu a luat în calcul să candideze la preşedinţia Consiliului Judeţean Timiş, dar a lăsat să se înţeleagă că ar putea accepta o astfel candidatură, el arătând că a fost "soldat ascultător cu alte ocazii".

148 afișări
Imaginea articolului Ilie Sârbu: Nu am luat în calcul candidatura la şefia CJ Timiş, dar sunt un soldat ascultător

Ilie Sârbu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Sincer să fiu, nu am luat în calcul", a spus Sârbu, întrebat dacă ia în calcul să candideze la preşedinţia Consiliului Judeţean Timiş.

El a adăugat, însă, că a apărut o "situaţie nouă", un sondaj care s-a făcut în ultima perioadă şi care îl dă câştigător cu peste 50 la sută.

"În aceste condiţii, sigur că şi strategia noastră se schimbă. Noi dorim să câştigăm peste tot. Nu contează ce îmi doresc eu sau nu îmi doresc. Cum am fost soldat ascultător cu alte ocazii, când chiar eram convins că nu câştig, dar totuşi am intrat în joc şi partidul a avut de câştigat atunci, că a ajuns la 33 la sută, n-am ajuns eu preşedinte, voi vedea mâine. Până mâine nu mai e mult", a arătat liderul senatorilor social-democraţi.

Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, şi cel al PSD Timiş, Titu Bojin, susţineau că ei sunt candidaţii USL la Primăria Timişoara, respectiv Consiliul Judeţean Timiş, deşi nu se regăsesc pe lista dată publicităţii de USL a candidaţilor la preşedinţia CJ şi primăriile municipiilor reşedinţă de judeţ.

Liderul PNL Timiş, senatorul Nicolae Robu, va fi candidatul USL pentru Primăria Municipiului Timişoara, decizia fiind luată în şedinţa Biroului Politic Central al liberalilor în urmă cu o săptămână.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici