Ilie Sârbu se retrage din echipa lui Geoană pentru a-şi susţine ginerele, Victor Ponta

Preşedintele PSD Timiş, Ilie Sârbu, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că se va retrage din "echipa lui Mircea Geoană" şi că îl va susţine în continuare la preşedinţia partidului pe Victor Ponta, însă nu va face parte din echipa acestuia.

31 afișări
Imaginea articolului Ilie Sârbu se retrage din echipa lui Geoană pentru a-şi susţine ginerele, Victor Ponta

Preşedintele PSD Timiş, Ilie Sârbu (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

"În momentul în care în cursa aceasta s-a înscris şi Victor Ponta este firesc să plec din echipa lui Mircea Geoană şi să mă alătur lui Ponta, dar nu pe lista echipei de conducere. Deci nu voi candida pentru o funcţie de vicepreşedinte sau aşa ceva", a declarat Sârbu.

Mai mult, liderul PSD Timiş a afirmat că nu va mai candida la un nou mandat la conducerea organizaţiei judeţene.

"Mai mult, nu voi candida nici pentru un nou mandat la Timiş. Dacă Victor Ponta va câştiga, este timpul şi în Timiş pentru o echipă nouă", a spus Sârbu.

El a afirmat că a luat decizia de a-l susţine pe Victor Ponta deşi nu are nimic să îi reproşeze lui Mircea Geoană.

"Personal, nu am nimic să îi reproşez lui Mircea Geoană. El a câştigat alegerile în România, dar a pierdut din cauza voturilor în străinătate, fraudulos sau nu, asta e. Dar Victor Ponta nu are nimic în minus faţă de alţii din partid. E spontan, nu se pierde. Şi, bineînţeles, cadidatura sa a adus şi complicaţii în familie", a spus Sârbu.

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, luni, că a decis să candideze la funcţia de preşedinte al partidului, precizând că este nevoie de o alternativă în condiţiile în care Adrian Năstase s-a retras din cursă.

Ilie Sârbu a devenit socrul lui Victor Ponta în iunie 2007, după ce acesta din urmă s-a căsătorit cu Daciana Sârbu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici