Iliescu: Ar fi o greşeală ca PSD să apeleze la "străinaşi" şi "mercenari" ca Guşă

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, luni, răspunzând unei întrebări, că ar fi o greşeală ca formaţiunea să apeleze la "străinaşi" şi "mercenari" cum este Cozmin Guşă, apreciind că acesta nu a realizat nimic cu partidul său, PIN.

59 afișări
Imaginea articolului Iliescu: Ar fi o greşeală ca PSD să apeleze la "străinaşi" şi "mercenari" ca Guşă

Cozmin Guşă

Iliescu a spus că PSD nu este "un partid de handicapaţi" şi nu are nevoie de ajutor din partea lui Guşă.

Întrebat ce părere are despre faptul că Guşă urmează să reorganizeze organizaţiile PSD din Transilvania, Iliescu a răspuns: "Dar ce are el comun cu acest patid? Nu. Asta este misiunea partidului şi a structurilor de partid şi a oamenilor care lucrează în structurile de conducere ale partidului. Nu un străinaş care este adus, pentru ce? Nu avem nevoie de mercenari pentru aşa ceva".

"Ar fi o mare greşeală ca să apelăm la străinaşi şi la mercenari. Avem un partid. Păi ce, ăsta e un partid de handicapaţi, de nepricepuţi, care să apeleze, la cine? Se poate aşa ceva? Eu cred că partidul ăsta are forţa lui, militanţii lui, care să facă ceea ce trebuie. Nu să apeleze la fiştecine", a spus Iliescu.

El a catalogat drept "o mare greşeală" faptul că Guşă a făcut parte din structurile de conducere ale PSD.

"A fost o mare greşeală. Evoluţia lui după aceea ceste cunoscută. Ce a făcut cu PIN-ul lui ca să aibă aşa autoritate? De unde până unde? Mie mi se pare că e falsă această imagine şi nu avem nevoie de aşa ceva", a adăugat Iliescu.

El a spus că, în opinia sa, Guşă e un factor perturbator, un element străin de PSD, care nu are ce să caute în asemenea chestiuni.

"Mi-am exprimat o părere (în cadrul BPN al PSD, n.r.). Personal sunt incompatibil cu acest individ. E un tip de mercenar şi nu avem nevoie de asemenea oameni care în partid nu au nici un fel de prestigiu, pentru că au adus numai daune partidului. E o chestie personală, particulară, eu mi-am expus un punct de vedere, lumea să judece, treaba lor", a spus Iliescu.

Întrebat dacă atituninea sa este cauzată de relaţiile lui Guşă cu anumiţi oameni de afaceri, Iliescu a spus că nu îl interesează aceste relaţii ale fostului lider PIN.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici