Iliescu: Cardurile lui Ponta sunt o încercare de a folosi mijloace moderne, lumea e obişnuită

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, marţi, că iniţiativa liderului PSD Victor Ponta de a a oferi carduri noilor membri de partid, în loc de carnete clasice, reprezintă o încercare de modernizare, el apreciind că lumea este obişnuită acum cu astfel de mijloace noi, electronice.

25 afișări
Imaginea articolului Iliescu: Cardurile lui Ponta sunt o încercare de a folosi mijloace moderne, lumea e obişnuită

Iliescu: Cardurile lui Ponta sunt o încercare de a folosi mijloace moderne, lumea e obişnuită (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Este o încercare de a folosi instrumente moderne, pentru că lumea acum este obişnuită cu mijloacele acestea noi, electronice, de mişcare în toate domeniile. Aşa că e încercare de modernizare probabil şi a acestui element, instrument de legătură a tânărului cu partidul", a opinat Iliescu, comentând astfel iniţiativa preşedintelui PSD, Victor Ponta, de a oferi carduri noilor membri de partid.

Iliescu a arătat, răspunzând unei întrebări, că, atunci când a înfiinţat FSN, carnetele erau clasice şi de culoare albastră.

"Atunci erau carnete clasice, care se foloseau. Erau albastre pe vremea aceea, la FSN", a spus Iliescu.

Întrebat dacă va schimba carnetul de partid cu un card, Iliescu a spus că depinde de practica pe care o vor gândi cei din conducerea PSD, care se ocupă de organizare.

Ileiscu a mai spus că, de-a lungul timpului, partidul său a schimbat mai multe rânduri de carnete.

"A fost FSN, FDSN, PDSR, apoi PSD, care a avut vreo trei variante de carnet, după unirea cu fostul PDSR", a spus preşedintele de onoare al social-democraţilor.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, va oferi, pe 2 Mai, de Ziua Tineretului, la sediul central al partidului, carduri de membru noilor înscrişi în PSD, cu care aceştia pot obţine reduceri la teatre, filme, restaurante, magazine, evenimente organizate pe litoral.

Surse din apropierea liderului PSD, Victor Ponta, au declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că discount-urile oferite de cardurile de nou membru PSD pot fi obţinute datorită formării unei reţele de parteneri - teatre, cinematografe, magazine, restaurante.

Aceşi parteneri vor acorda respectivele discount-uri în momentul în care se va prezenta cardul de nou membru PSD, în baza unui sistem electronic la care toţi aceşti parteneri sunt parte, au explicat sursele citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici