Iliescu despre acuzaţia lui Vanghelie: "Prostia nu o comentez"

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a refuzat, luni, după şedinţa BPN, să comenteze afirmaţia lui Marian Vanghelie despre "jocurile de culise" pe care le-ar practica, el spunând doar că nu comentează "prostia".

15 afișări
Imaginea articolului Iliescu despre acuzaţia lui Vanghelie: "Prostia nu o comentez"

Iliescu despre acuzaţia lui Vanghelie: "Prostia nu o comentez" (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu comentez. Prostia nu se comentează", a spus Iliescu, la finalul Biroului Permanent Naţional, întrebat de jurnalişti despre declaraţia pe care Marian Vanghelie o făcuse cu două ore înainte, când spusese că nu acceptă să se mai facă "jocuri de culise" de către Iliescu.

Preşedintele de onoare al PSD a evitat să se pronunţe despre candidatul partidului la Bucureşti, afirmând că este dreptul oricărui membru al PSD să încerce să candideze, "pe criterii obiective".

Întrebat cine are mai multe şanse pentru a deveni candidat la Primăria Capitalei, Iliescu a evitat răspunsul.

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, luni, înaintea BPN, că nu îl interesează "jocurile de culise" făcute de Ion Iliescu sau de alte persoane din partid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici