Iliescu, despre faptul că Băsescu l-ar vota pe Antonescu: Când te laudă duşmanul, ia aminte!

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, că ieşirile de nervozitate ale liderilor USL, manifestate recent, nu fac bine Uniunii, arătând că efectul acestei situaţii constă în faptul că preşedintele Traian Băsescu exploatează această slăbiciune ca să introducă elemente de zâzanie.

550 afișări
Imaginea articolului Iliescu, despre faptul că Băsescu l-ar vota pe Antonescu: Când te laudă duşmanul, ia aminte!

Ion Iliescu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Solicitat să comenteze situaţia din USL din ultima perioadă, Iliescu a răspuns: "Sunt ieşiri de nervozitate care nu sunt deloc benefice celor în cauză. Nu sunt benefice acestei alianţe, care a fost un lucru bun şi un act politic şi responsabil şi eficient".

Întrebat cum apreciază afirmaţia şefului statului, Traian Băsescu, potrivit căruia ar pune ştampila, la prezidenţiale, pe Crin Antonescu în detrimentul lui Victor Ponta, Iliescu a precizat: "Păi, iată, unul din efecte: Băsescu s-a şi agăţat de un element de slăbiciune ca să introducă elemente de zâzanie. Deci din asta trebuie să se înveţe! Când te laudă duşmanul, ia aminte!".

Iliescu a mai arătat, răspunzând unei întrebări, că USL ar trebui să aibă şanse să reziste până anul viitor, dar a menţionat că acest lucru "depinde de oameni".

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că între Victor Ponta şi Crin Antonescu în turul doi la prezidenţiale nu va ezita să pună votul pe liberal, pentru că deşi aceştia sunt "două belele", liderul PNL "măcar nu minte de dimineaţă până seara".

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, joi, răspunzând unei întrebări, că opţiunea preşedintelui Traian Băsescu de a-l vota în turul doi la prezidenţiale dacă va candida împotriva lui Victor Ponta este "o alegere corectă", menţionând însă că nu crede că USL va avea doi candidaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici