Iliescu, despre Plumb: O femeie cu experienţă, membră de partid veche, mai feminizăm şi noi conducerea

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, spune că Rovana Plumb, preşedintele interimar al partidului, este "o femeie cu experienţă, membră de partid veche", el arătând că, astfel, se "mai feminizează" şi conducerea PSD, Iliescu apreciind totodată că se impune un congres al formaţiunii.

1892 afișări
Imaginea articolului Iliescu, despre Plumb: O femeie cu experienţă, membră de partid veche, mai feminizăm şi noi conducerea

Iliescu, despre Plumb: O femeie cu experienţă, membră de partid veche, mai feminizăm şi noi conducerea (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

"E o femeie cu experienţă, membră de partid veche, a condus organizaţia de femei a partidului un număr mare de ani, ministru (...), mai feminizăm şi noi conducerea", a spus Iliescu, după şedinţa BPN.

Răspunzând unei întrebări, Iliescu a arătat că Rovana Plumb ar trebui să fie validată ca preşedinte interimar la viitoarea şedinţă a Comitetului Executiv Naţional.

Ion Iliescu a apreciat totodată că se impune un congres al partidului.

"Asupra datei congresului ne vom sfătui la Comitetul Executiv, e forumul cel mai îndreptăţit să judece", a menţionat el.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici