Iliescu i-a reproşat lui Geoană că vrea să îl readucă pe Guşă în PSD – surse

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, i-a reproşat lui Mircea Geoană, luni, în Biroul Permanent Naţional, că doreşte să îl readucă pe Cozmin Guşă în partid, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din PSD.

63 afișări
Imaginea articolului Iliescu i-a reproşat lui Geoană că vrea să îl readucă pe Guşă în PSD – surse

Iliescu i-a reproşat lui Geoană că vrea să îl readucă pe Guşă în PSD – surse (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Surse din PSD au relatat că Iliescu a ameninţat că dacă îl va vedea pe Guşă la Comitetul Executiv Naţional de miercuri, va lua cuvântul şi va solicita ca acesta să părăsească sala.

Iliescu i-a reproşat lui Geoană că intenţionează să îl readucă în partid pe fostul secretar general al social-democraţilor din mandatul lui Adrian Năstase.

Aceleaşi surse au arătat că Geoană i-a precizat lui Iliescu că nu intenţionează reactivarea lui Guşă în PSD, fostul preşedinte al PIN urmând doar să facă parte din staff-ul de consultanţi la dispoziţia lui, pe zona Ardealului.

De altfel, Iliescu, a declarat, luni, răspunzând unei întrebări, că ar fi o greşeală ca formaţiunea să apeleze la "străinaşi" şi "mercenari" cum este Cozmin Guşă, apreciind că acesta nu a realizat nimic cu partidul său, PIN.

Iliescu a spus, răspunzând unei întrebări, că PSD nu este "un partid de handicapaţi" şi nu are nevoie de ajutor din partea lui Guşă.

Întrebat dacă atitudinea sa este cauzată de relaţiile lui Guşă cu anumiţi oameni de afaceri, Iliescu a spus că nu îl interesează aceste relaţii ale fostului lider PIN.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici